Andra a lipsit de la nunta lui Pepe! Ce mesaj a transmis fosta naşă a artistului: „Trebuie să vă spun că…”

11 06. 2024, 13:57

Pepe și Yasmine şi-au unit destinele într-un cadru de poveste, vineri, 7 iunie, 2024. Cătălin Măruță a fost prezent la petrecere împreună cu fiul său, David, însă Andra nu şi-a făcut apariţia. În mediul online au apărut tot felul de zvonuri, având în vedere că cei doi soţi au fost naşii artistului când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Cântăreaţa a transmis un mesaj pe reţelele de socialiare în care a explicat unde s-a aflat în seara evenimentului.

Cătălin Măruță nu a lipsit de la evenimentul lui Pepe, însă acesta a fost însoţit de fiul lui, nu de Andra aşa cum toată lumea se aştepta. Cei doi au purtat ținute asortate și s-au fotografiat alături de miri și de fiul lui Pepe și al Yasminei Ody.

De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe

În această perioadă, Andra are un program extrem de încărcat. În seara evenimentului artista a avut de susţinut un concert la Târgu Jiu pec are nu l-a putut amâna. Astfel, soţul său a fost nevoit să meargă singur la nunta fostului său fin.

„E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că sunt în Târgu Jiu. Cătălin e în București, mama soacră e în București, dar mă bucur pentru că îmi amintesc cu drag că aici a fost nunta noastră și avem foarte multe amintiri frumoase aici în Târgu Jiu. În seara asta o să cânt la Rovinari”, a fost mesajul postat de Andra pe InstaStory.

Invazie de vedete la nunta lui Pepe

Pepe și Yasmine Pascu au avut toată seara zâmbetul pe buze și s-au distrat ca la carte. A fost o adevărată pleiadă de vedete la nunta lor. Sau cum a declarat chiar artistul, un adevărat festival. Mireasa a avut o rochie superbă de culoare albă, cu mânecă lungă și model floral pe mâneci, iar Pepe s-a asortat cu soția lui, purtând și el un costum alb. Aranjamentele florale de la mese au fost și ele în ton cu mirii, tot decorul pe alb și super elegant, cu vedere la lac, piscină din locație amenajată frumos, cu multe baloane, lasere, o adevărată nebunie.

 

Sursă foto: social media